Prva stran Novice
Slash:"Jim Marshall je bil neponovljiv."

Slash:"Jim Marshall je bil neponovljiv."

09.04.2012. 13:20h 1 1

Zvezdnik se s težkim srcem poslavlja od človeka, ki stoji za slovitimi ojačevalci zvoka. 

Jim Marshall je zapustil naš svet 5. aprila, pri starosti 88 let. Številne znane osebnosti so se poslovile od očeta legendarnih ojačevalcev, prav posebno gesto pa je pripravil Slash. V svojem sporočilu za javnost je zapisal: 

"Imam se za zelo srečnega, saj sem imel priložnost spoznati Jima Marshalla - on je bil fantastična oseba. Ne samo, da je kreiral najbolj glasne, najmočnejše in najbolj rock'n'roll ojačevalce, bil je skrben in spoštovanja vreden družinski človek, ki je do konca ostal zvest svojim načelom. Njegova delovna etika in strast do dela sta brez primerjave."

Slash je opisal še njuno zgodbo iz 90ih let, ko so na koncertu uničili vse Marshall ojačevalce in je Jim ustvaril Artist Model Marshall serijo samo zanj. Od takrat sta bili neločljiva prijatelja. 

Svoje sporočilo je Slash zaključil z besedami: "Ta industrija verjetno ne bo nikoli več videla nekoga kot je bil Jim. Vendar bo to, kar je ostalo za njim, živelo večno."

Sorodno
Odpri vse Komentarji uporabnika:
Slash#1
Slash#1 09.04.2012 13:53 0

R.I.P. :(

Odgovori: 0
  Želiš komentirati? Registracija je hitra in enostavna, registriraj se takoj
in se vključi v razpravo.
Facebook connect
TV spored » Trenutno na programu
Koledar »Koledar
20.12. Sob TBF (HR) + ZOSTER (BIH)
Kino Šiška, Ljubljana
20.12. Sob THE STICKY LICKS, ALICE BLUE, CHAIN OF FOOLS - DOBRODELNI KONCERT "KO JE BOŽIČ, NAJ BO BOŽIČ ZA VSE"
MC Pekarna, Maribor
24.12. Sre Audio Werner & Francesco Del Garda
K4, Ljubljana
25.12. Čet Kurzschluss Live: Magnifico
Dunajska Cesta 22, Ljubljana
MTV na:

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število ter tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Google, Facebook, Twitter, OpenX in Gemius, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.

Zatvori