Prva stran MTVband2012
MTV BAND 2012 powered by Ray Ban – izbrani so zmagovalci!

MTV BAND 2012 powered by Ray Ban – izbrani so zmagovalci!

19.04.2012. 12:00h 0 6

Trije najboljši so: Trash Candy, The Orange Strips in Ignor!

Po 45 dni trajajoči borbi, sta občinstvo televizije MTV in žirija izbrala najboljše izvajalce regionalnega tekmovanja MTV Band 2012 powered by Ray Ban.

Veliki zmagovalci regionalnega natečaja so TRASH CANDY, mlad slovenski pop punk bend iz Maribora, na drugem mestu je indie rock skupina iz hrvaškega Labina THE ORANGE STRIPS, na tretjem pa punk četverica iz Zagreba - IGNOR.

Trash Candy, The Orange Strips in Ignor so prvi trije, ki so bili izbrani med 300 prijavljenimi izvajalci. Na MTV regionalnih spletnih straneh ste oddali kar 61 771 glasov, kar še ni uspelo v nobeni regionalni akciji te vrste.

Lestvica dvajsetih skupin, ki so zbrali največje število glasov občinstva in žirije ponuja nekaj že znanih imen, v večini pa gre za izvajalce, ki šele prihajajo na sceno in si želijo vaše pozornosti:

1. TRASH CANDY
2. THE ORANGE STRIPS
3. IGNOR
4. SUPERSOUL CONNECTION
5. KRAJ PROGRAMA
6. FIL TILEN
7. HEMENDEX
8. PROJECT MOF
9. DEAD FISH
10. SOUL DISPLAY
11. KILLED A FOX
12. BLIKS
13. EMBASSY 516
14. ADAM
15. PUPPETZ
16. SUHO GRLO NOS
17. DECOKVARITELJI
18. KIDDARA
19. ZION CREW
20. KIMIKO

Trash Candy so po zmagi povedali: "Veš, tisti filling, ko maš v grlu cmok in še sploh ne dojameš, kaj  se ti je zgodilo. No, nekako tako se zdaj počutimo. Ko se ti na tak način povrne ves  trud, ki si ga vložil v glasbo. Noro! Ful hvala fanom in žiriji. Res ste epic!"

Zvok skupine je prepričal poslušalce po regiji, prav tako pa Trash Candy v nadaljevanju čaka tudi sodelovanje z založniško hišo Mascom in snemanje videospota v MTV produkciji.

The Orange Strips so na regionalni sceni prisotni že več let. "Kljub temu, da že nekaj časa sodelujemo z MTV-jem, smo bili presenečeni nad novico, da smo osvojili drugo mesto. Predvsem zato, ker to odraža glasbeni okus publike. Delo na našem albumu, ki bo izšel pri založbi OSA Media, je v polnem teku, tako da se na MTV-ju kmalu vidimo z novimi videospoti. Hvala vsem za glasove, Stripsi vas imamo radi!"

Trio na vrhu pa so dopolnili še člani skupine Ignor, ki jim je uspelo prvi single "Rac" popeljati tudi na prvo mesto lestvice Domačica. Glede na to, da se bo koncert s tremi zmagovalci zgodil v zagrebškem klubu Jabuka, bodo Ignor gostitelji večera: "Pridite v klub Jabuka in na Rokaj fest poslušati nadpovprečno povprečen pop punk! Bring yo momma too! Pozdrav od skupine Ignor!"

KONCERT V KLUBU JABUKA

Koncert v klubu Jabuka, ki velja za najstarejši rock klub v našem prostoru, se bo zgodil v petek, 18. maja. Vrata se bodo odprla ob 21:30, vstop pa bo BREZPLAČEN.

Sorodno
Odpri vse Komentarji uporabnika:
  Želiš komentirati? Registracija je hitra in enostavna, registriraj se takoj
in se vključi v razpravo.
Facebook connect
TV spored » Trenutno na programu
MTV na:
Koledar »Koledar
19.12. Pet Kurzschluss: Umek
dunajska Cesta 22, Ljubljana
19.12. Pet Noisia (Vision, NL)
K4, Ljubljana
20.12. Sob TBF (HR) + ZOSTER (BIH)
Kino Šiška, Ljubljana
20.12. Sob THE STICKY LICKS, ALICE BLUE, CHAIN OF FOOLS - DOBRODELNI KONCERT "KO JE BOŽIČ, NAJ BO BOŽIČ ZA VSE"
MC Pekarna, Maribor

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število ter tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Google, Facebook, Twitter, OpenX in Gemius, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.

Zatvori